Zonnepanelen Eindhoven

Schakel de elektramonteurs van De Hoop Electro Service in

Elektrische installaties vergen veel kennis en ervaring. Om er zomaar zelf mee aan de slag te gaan, kan gevaarlijk zijn en beperkt u (door gebrek aan kennis) in uw keuze. Een ervaren vakman kijkt verder dan u en vertelt u over alle opties. De Hoop Elektro Service uit Gemert voorziet uw woning, bedrijfspand, schoolgebouw of vereniging van elektra installaties. Voor onderhoud, nieuwbouw of verbouw.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wilt u met zonnepanelen uw woning in bijvoorbeeld Eindhoven of Den Bosch milieuvriendelijker maken? Om zonnepanelen te koppelen aan uw elektriciteitsnetwerk schakelt u de elektramonteurs van De Hoop Electro Service in. We checken hoe en in welke positie de panelen het beste geïnstalleerd kunnen worden. We houden hierbij rekening met de windgevoeligheid en in welke hoek en stand de panelen de meeste energie opwekt. Met een paar jaar heeft u de investering al terugverdiend.

Onderhoud elektrische installaties

Onderhoud elektrische installaties

Of u nu een verbouwing op de planning heeft staan of dat u binnenkort een nieuwbouwproject betrekt: de elektrische installaties moeten naar behoren werken. Maar elektrotechniek is een uiteenlopend begrip. Het betreft niet alleen de lichtinstallatie, maar ook het datanetwerk en het milieuvriendelijker maken van uw woning met bijvoorbeeld zonnepanelen. Laat onderhoud aan elektrische installaties in zowel bestaande woningen als nieuwbouwprojecten uitvoeren door ons.

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties

Komt het weleens voor dat de stroom of het netwerk uitvalt in uw bedrijfspand? Het zou goed kunnen dat te veel computers, lampen en telefoonlijnen de stroomvoorziening overbelasten. En wilt u uw woning voorzien van een nieuwe lichtinstallatie omdat u de indeling van de woonkamer en keuken bijvoorbeeld verandert? Voor meer informatie over de mogelijkheden en het aanleggen van licht- en krachtinstallaties, neemt u contact op met De Hoop Electro Service.

Datanetwerk

Datanetwerk

U wilt als ondernemer goed bereikbaar zijn voor klanten, dat uw personeel altijd online kan zijn en dat alle werknemers met goede apparatuur werken. Daarvoor moet het datanetwerk in orde zijn. Tegenwoordig zijn veel panden voorzien van een draadloos netwerk. Wilt u ook dat uw datanetwerk van alle gemakken is voorzien en dat u en uw personeel storingsvrij hun werk kunnen uitvoeren? Laat ons dan het datanetwerk aanleggen en installeren.